Leven te Watermaal-Bosvoorde

12 Andrée Payfa Fosséprezplein
1170 Brussel
T. 02.673.25.00
Mail : Leven te Watermaal-Bosvoorde

De vzw beheert expatriëringslessen voor kinderen tot 12 jaar, reizen voor senioren en de Dienst preventie en sociale cohesie.

 

REIZEN SENIOREN: "Vivre à Watermaal-Bosvoorde" stelt u graag de planning van uitstapjes/excursies voor 2023:

MONS - Programma

2 dagen/1 nacht van 15 tot 16 juni
Mons, gekenmerkt door geschiedenis en rijk aan een belangrijk architecturaal en cultureel erfgoed, is sinds 2002 de culturele hoofdstad van Wallonië. Op 9 februari 2010 werd Bergen aangewezen als culturele hoofdstad van Europa voor 2015.

RHONE PROVENCAL / CAMARGUE - Programma

5 dagen/4 nachten cruise van 18 tot 22 oktober
Laat u verleiden door deze sublieme tocht over de Rhône die u een verandering van omgeving en een ongeëvenaard gevoel van verwondering garandeert. Laat u leiden door het wilde land van de Camargue en laat u vervolgens meeslepen door de schoonheid van Avignon, een stad van geschiedenis en spektakel waarvan de ongelooflijke architectuur, getekend door de passage van de pausen, u niet onverschillig zal laten.

MONTJOIE / AIX-LA-CHAPELLE - Programma

1 dag op 8 december

Tijdens het kerstseizoen staat in het centrum van Montjoie een grote verlichte kerstboom, omringd door talrijke kleine houten kerstchalets. De gevels van de huizen, de bomen en de stands zijn prachtig versierd met lichtjes en slingers. Het landschap alleen al is de moeite waard.

Ongeveer vier weken voor Kerstmis worden de pleinen en steegjes rond de Dom van Aken en het stadhuis omgetoverd tot een feestelijk dorp. De kerstmarkt van Aken is terecht uitgeroepen tot een van de vijf beste kerstmarkten van Europa.

Registratie en informatie: Dominique Buyens - 02.673.25.00